Het AD niet alleen voor het laatste nieuws maar ook voor een goedkope stedentrip of reis

AD Webwinkel met reizen hotels of een stedentrip

Laatste update:

Misschien heb jij hetzelfde als wij, bij het AD denken wij niet meteen aan een stedentrip of reis. Maar na een ontvangen tip blijkt het tegendeel achter waar! Het AD heeft een webwinkel waar op dit moment een aantal leuke aanbiedingen te vinden zijn.

AD stedentrip

AD Webwinkel

Wanneer je de website van het AD voor het laatste nieuws bekijkt, zie je aan de rechterzijde een klein plekje ingericht voor de AD webwinkel. Wanneer je de link volgt gaat hierachter een echte webwinkel schuil met hotelovernachtingen en vele uitjes! Naast heel veel leuke dagjes uit, zoals Burgers ZOO, Attractiepark Toverland en het EK Volleyball kan je ook een stedentrip in eigen land versieren met bijvoorbeeld een hop-on, hop-off of rondvaart door Rotterdam.

De AD webwinkel heeft naast de dagjes uit ook enkele reizen in de aanbieding. Wil je bijvoorbeeld nog even nazomeren? Boek dan een Fly-drive reis door Andalusië en bezoek de Spaanse steden Sevilla, Cordoba en Granada. Mocht je ooit naar Granada gaan, bezoek dan zeker ook AlHambra.

Als je fan bent van voetbal of Formule 1 dan is het zeker de moeite om de laatste aanbiedingen in de gaten te houden. Via de AD Webwinkel kan je voordelig complete voetbalreizen boeken naar grote clubs als Arsenal, Manchester of FC Barcelona. Bezoek je liever een Grand Prix van de Formule 1? Bekijk de laatste aanbiedingen.

Tips

Heb jij ook een goeie tip waar wij iets mee kunnen? Ergens een goedkope stedentrip of reis gezien die je wilt delen? Neem contact op via ons contactformulier.

Reviews

Graag horen we van u wat u van deze actie van het AD vindt. Uw beoordeling graag via de onderstaande reactie.

5 stars
0

4 stars
0

3 stars
0

2 stars
0

1 star
0

 

Actie afgelopen? Klik hier -> AD acties

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste berichten? Schrijf je dan hier in voor onze gratis berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. iLoveStedentrips stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Add your own review

Rating

*