Advertentie

Wanneer worden de wedstrijden op het EK 2021 gespeeld? Waar worden de wedstrijden op het EK 2021 gespeeld? Wij hebben voor het EK 2021 in Europa een speelschema in PDF gemaakt. Deze is in A4 formaat zodat je hem kan downloaden, printen, ophangen en invullen. Je vindt het Speelschema EK 2021 in pdf door op de link te klikken.

Speelschema EK 2021

Op het speelschema EK 2021 vind je alle speeldata, aanvangstijden en speelsteden. Er is ruimte gelaten zodat je de landen kan invullen die de volgende ronden bereiken. Je kan tevens alle standen invullen zodat je speelschema altijd up-to-date is. Gedurende het toernooi zullen wij ook regelmatig het bestand updaten met de laatste standen.
Speelschema EURO 2020 - EK 2021

Klik hier en download gratis het speelschema EK 2021.

Uitslagen & Standen

We zullen tijdens het EK alle uitslagen en standen bijhouden. We zullen ook regelmatig het speelschema updaten zodat ook daar de laatste standen en uitslagen in zijn verwerkt. Via de onderstaande links bekijk je de laatste uitslagen en standen tijdens de groepsfase.

Wil je meer informatie over het EK 2021? Bezoek dan hier onze speciale pagina’s en lees alles over de speelsteden, EK Reizen, aanvangstijden en uitslagen.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. iLoveStedentrips stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Advertentie