Als je een voetbalfan bent is er niets mooier dan tijdens je stedentrip een topwedstrijd te bezoeken. Het EK 2021 is een ideaal moment om een stedentrip net iets meer kleur te geven. Wanneer je in juni 2021 een stedentrip naar Rome wilt maken kan je tevens het EK 2021 bezoeken. Uiteraard kan je ook speciaal naar Rome afreizen om een wedstrijd van jouw favoriete land te bezoeken. EK reizen naar andere speelsteden vind je op onze speciale pagina met EK Reizen.

Het komende jaar zullen wij geregeld updates plaatsen op deze pagina naar mate er meer informatie beschikbaar komt over EK reizen naar Rome.

Speeldata EK 2021 Rome

In Rome zal op de onderstaande data gespeeld worden. Bezoek ook onze speciale pagina met het complete speelschema EK 2021.

  • 11 juni 2021 21:00 uur: Turkije – Italië
  • 16 juni 2021 21:00 uur: Italië – Zwitserland
  • 20 juni 2021 18:00 uur: Italië – Wales
  • 3 juli 2021 21:00 uur: Kwart finale Winnaar 43 – Winnaar 44

Pakketreizen EK 2021

Volledig verzorgde EK reizen inclusief hotel, vliegtickets en wedstrijdtickets kunt u boeken bij de onderstaande websites.

Hotels Rome

Je kan er ook voor kiezen om geen pakketreis naar het EK 2021 in Rome te reserveren maar om een los hotel te boeken. Hotels in Rome kan je gemakkelijk en goedkoop reserveren via de onderstaande websites.

Vliegtickets Rome

Wanneer je geen pakketreis naar het EK in Rome wilt boeken kan je uiteraard een los hotel reserveren vliegtickets. Vliegtickets naar Rome reserveer je gemakkelijk en goedkoop via de onderstaande websites.

Autoverhuur Rome

Reisgidsen Rome

Rome heeft veel meer te bieden dan alleen de EK voetbalwedstrijden. Wil je jezelf vooraf goed voorbereiden of in Rome meer weten over bezienswaardigheden? Bestel dan een reisgids van Rome bij één van de onderstaande webwinkels:

Wedstrijdtickets Rome

Wedstrijdtickets voor het EK 2021 kunt u kopen via Viagogo.

Bezienswaardigheden Rome

Mocht je naast het bezoeken van een EK wedstrijd nog iets anders willen doen in Rome dan kan je vooraf je tours en andere uitjes reserveren bij GetYourGuide.

EK 2021 Reizen

EK reizen naar andere speelsteden vind je op onze speciale pagina met EK reizen.

Wil je meer informatie over het EK 2021? Bezoek dan hier onze speciale pagina’s en lees alles over de speelsteden, EK Reizen, aanvangstijden en uitslagen.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. iLoveStedentrips stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.