De Interrail pas is de perfecte pas om flexibel op reis te gaan met de trein in Europa. Reis flexibel door 30 landen of verken juist één land heel nauwkeurig.

Bekijk de mogelijkheden op de website van Interrail en gebruik deze handig pagina om de juiste Interrail Pass te kiezen voor jouw beoogde reis.

Klik hier en kies jouw Interrail Pass.

Interrail korting

Op dit moment is er een speciale eindejaarssale bij Interrail. Wanneer je een reservering maakt ontvang je 20% korting op je tickets! Uiteraard is flexibiliteit de keyword. Naast flexibel reizen en plannen is het ook mogelijk om flexibel om te ruilen en te annuleren. Breng snel een bezoek aan de Interrail eindejaarssale.Interrail pas

Met de Interrail kan je in en door Europa reizen met bijna alle treinen. Je hebt de keuze uit een Interrail Global Pass en een Interrail One Country Pass. De namen zeggen eigenlijk al de mogelijkheden van de pas. Met de Global Pass mag je niet in je thuisland reizen, je mag slechts één reis het land uit en één reis het in maken. Bekijk op de website van Interrail hoe je de pas kan gebruiken. Hierop is een duidelijke uitleg te vinden van alle mogelijkheden en opties.

Interrail reserveren

Met de Interrail pass kun je op bijna alle treinen in Europa stappen. Bij de meeste heb je geen reservering nodig maar bij enkele maatschappijen moet je een zitplaats reserveren. De website van Interrail is hier heel transparant in met voorbeelden en tips om reserveringen te vermijden. Klik hier voor meer informatie over reserveringen met de Interrail pass. Gebruik eventueel de Interrail Dienstregeling tool op de website. Je kunt hiermee vertrekstation en je bestemming kiezen waarna je eventueel een vinkje kunt plaatsen bij “vermijd treinen waarbij je moet reserveren”.

Interrail contact

Interrail is goed te bereiken via alle mogelijke moderne manieren. Je kunt Interrail bereiken via Facebook, Facebook Messenger en Twitter. Maar ook via een online chat of zelfs Whatsapp is Interrail te bereiken. Je kan chatten met Interrail via Whatsapp op nummer: +31 6 365 070 59. Stuur alleen wel een kort bericht, er worden geen hele gesprekken gevoerd. Klik hier voor de supportpagina van Interrail.

Interrail ervaringen

Wij zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen met de Interrail pas. Graag je beoordeling via de onderstaande reacties.

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan GRATIS in voor onze berichtendienst en ontvang alles direct per email.

Disclaimer: omdat het weer zich niet laat regisseren en resultaten uit het verleden geen garantie zijn voor de toekomst kunt u aan de bovenstaande informatie op geen enkele wijze rechten ontlenen. Informatie op deze website is gebaseerd op ervaringen van ons of onze bezoekers en research op internet. iLoveStedentrips en andere leden betrokken bij het ontwikkelen van deze website, voelen en nemen dan ook geen enkele aansprakelijkheid op zich bij ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de bovenstaande informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*