Na een dagje sport kijken enkele Nederlanders in actie hebt gezien kan je ‘s avonds naar het Holland Heineken House. Met een beetje geluk is er zelfs een huldiging na het behalen van een bronzen, zilveren of gouden medaille.

Waar staat het HHH in Tokyo?

Op dit moment is het nog niet bekend waar het Holland Heineken House in Tokyo komt te staan. Hou onze site in de gaten, zodra de locatie van het Holland Heineken House bekend gemaakt  is zullen we dit hier laten weten.

Wie treden er op in het HHH?

Elke avond is het groot feest in het Holland Heineken House. Op dit moment zijn de hosts en de line-up nog niet bekend. Zodra er meer bekend is over het programma, de presentatoren en de artiesten dan zullen wij dit laten weten via deze pagina.

Holland Heineken House Tickets

Wanneer je zin heb in een avondje feesten met de atleten dan kan dat in het Holland Heineken House. Hiervoor kan je kaartjes kopen op de website van Heineken. Klik hier voor meer informatie en tickets.

Olympische Spelen 2020

Tickets voor de Olympische Spelen 2020 kunt u kopen via Viagogo.

Wil je meer informatie over de Olympische Spelen 2020? Bezoek dan hier onze speciale pagina’s en lees alles over het programma, tijden, medailles en uitslagen.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*