KLM Werelddeal Weken van start! Welk vliegticket wil jij kopen?

KLM Werelddeal weken

Laatste update:

Voor de tweede keer dit jaar zijn de Werelddeal Weken van KLM gestart. De actieweek waarin KLM stunt met goedkope vliegtickets is meestal twee keer per jaar. In januari 2019 was de eerste actie periode en nu dus de tweede keer! Ga snel naar de site van de KLM en speur naar de goedkoopste tickets.

KLM Werelddeal Weken

Wanneer zijn de KLM Werelddeal Weken 2019?

De eerste KLM Werelddealweken van 2019 waren op 10 januari 2019 en op dit moment zijn de tweede Werelddeal weken van 2019 van start gegaan. Boeken van voordelige KLM tickets kan tot en met 16 september 2019.

Zelf samenstellen

Deze aanbieding is ideaal als je zelf een stedentrip of rondreis wil samenstellen. In de lijst, met ruim 100 bestemmingen, zijn veel bestemmingen te vinden binnen Europa maar ook erbuiten. In Europa kan je bijvoorbeeld goedkoop vliegen naar Wenen, Barcelona, Rome, Berlijn, Florence, Londen, Madrid en Moskou. Maar als je het verder wilt zoeken zijn de Werelddeal Weken perfect. Je kan voordelig naar steden als New York, Las Vegas, Miami, Hong Kong, Singapore en Tokyo. Wil je zelf je stedentrip samenstellen? Klik hier voor meer informatie.

KLM Werelddeal Weken 2020

Op dit moment is nog niet exact bekend waneer de KLM Werelddeal Weken van 2020 zullen plaatsvinden. Waarschijnlijk zijn deze ook weer in januari en september maar op de exacte data zullen we nog even moeten wachten. Wil je op de hoogte blijven van alle acties van KLM en met name de Werelddeal Weken 2020? Geef je dan op voor onze berichtendienst en ontvang de laatste berichten gratis in uw mailbox. Klik hier.

Werelddeal weken reviews

Graag horen we van u wat u van deze actie van KLM vindt. Uw beoordeling graag via de onderstaande reactie.

5 stars
0

4 stars
0

3 stars
0

2 stars
0

1 star
0

 

Actie afgelopen? Klik hier voor de laatste aanbiedingen -> Werelddeal Weken
Goedkoopste vliegtickets vinden? Klik hier.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. iLoveStedentrips stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Add your own review

Rating

*