Welkom op onze beeldbank van de Horseshoe Bend. De foto’s op deze pagina zijn onder voorwaarden gratis te gebruiken op uw media. Voordat u de foto’s download en gebruikt verzoeken wij u de voorwaarden goed te lezen. Wanneer u de foto’s download en gebruikt gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Horseshoe Bend

Horseshoe Bend Colorado Page Arizona De Horseshoe Bend is een meander in de rivier de Colorado nabij Page (Arizona). De meander heet de Horseshoe Bend omdat het de vorm van een hoefijzer heeft. Wanneer je op een rondreis in Amerika bent is een bezoek aan de Horseshoe Bend in combinatie met de Antelope Canyon een echte must. Wanneer je op een stedentrip naar Las Vegas bent kan je hier erg mooie dagtrips naar toe reserveren.

Een bezoek aan de Horseshoe Bend gaat via een onverharde weg, zonder leuning, van circa 1,5 km richting de 300m hoge rand boven de Colorado River. Het is geen rechte weg, je moet een aardige klim omhoog maken waarna je weer afdaalt richting de rand. Horseshoe Bend Colorado Page Arizona De terugweg is dus in principe hetzelfde. In de zomer kan het hier extreem warm zijn waardoor je zeker een fles water mee moet nemen tijdens je wandeling. De rand langs de Horseshoe Bend is erg hoog en gevaarlijk. Jaarlijks vallen enkele mensen naar beneden tijdens het nemen van foto’s en selfies.

In 2019 moeten enkele werkzaamheden gereed zijn waarmee een bezoek aan de Horseshoe Bend gemakkelijker gaat worden. Zo wordt er een pad aangelegd, is er een hek langs de afgrond en wordt de parkeerplaats aangepakt. De verwachting is wel dat een bezoek tijdens je rondreis dan niet meer gratis is aangezien er ook poortjes geplaatst worden.

Gratis foto’s Horseshoe Bend

Foto’s mogen gratis gebruikt worden onder de volgende voorwaarden:

  • Foto’s gebruikt voor publicatie (digitaal & papier) dienen zichtbaar voorzien te worden met de tekst: © iLoveStedentrips.nl
  • Foto’s gebruikt voor digitale publicatie dienen tevens voorzien te worden van een hyperlink naar https://www.ilovestedentrips.nl. Deze link mag niet voorzien zijn van een “no-follow”-tag.
  • Het is toegestaan om foto’s te bewerken en aan te passen maar dienen wel te voldoen aan de bovenstaande voorwaarden.
  • Translate from Dutch to your own language if you don’t understand the terms!

Speciale pagina’s:

Horseshoe Bend Page Arizona met sneeuw
De Horseshoe Bend bij Page (Arizona) met sneeuw
Gemaakt op: 18-02-2019
Naam materiaal:  Horseshoe-Bend-sneeuw-20190218-5N6A0483.jpg
Max. 4903 x 3269
Bestandsgrootte: 8 mb [download]
 
Horseshoe Bend Page Arizona met sneeuw
De Horseshoe Bend bij Page (Arizona) met sneeuw
Gemaakt op: 18-02-2019
Naam materiaal:  Horseshoe-Bend-sneeuw-20190218-5N6A0473.jpg
Max. 5454 x 3636
Bestandsgrootte: 9 mb [download]
 

Beoordeling Horseshoe Bend

Wij vonden een bezoek aan de Horseshoe Bend fantastisch! Wat is jullie ervaring hier? Graag jullie reacties en beoordelingen.

Foto’s: ©I Love Stedentrips

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*