Als je een voetbalfan bent is er niets mooier dan tijdens je stedentrip een topwedstrijd te bezoeken. Het EK 2021 is een ideaal moment om een stedentrip net iets meer kleur te geven. Wanneer je in juni 2021 een stedentrip naar München wilt maken kan je tevens het EK 2021 bezoeken. Uiteraard kan je ook speciaal naar München afreizen om een wedstrijd van jouw favoriete land te bezoeken. EK reizen naar andere speelsteden vind je op onze speciale pagina met EK Reizen.

Het komende jaar zullen wij geregeld updates plaatsen op deze pagina naar mate er meer informatie beschikbaar komt over EK reizen naar München.

Speeldata EK 2021 München

In München zal op de onderstaande data gespeeld worden. Bezoek ook onze speciale pagina met het complete speelschema EK 2021.

 • 15 juni 2021 21:00 uur: Frankrijk – Duitsland
 • 19 juni 2021 18:00 uur: Portugal – Duitsland
 • 23 juni 2021 21:00 uur: Duitsland – Play-off winnaar A (D)
 • 2 juli 2021 21:00 uur: Kwartfinale Winnaar 39 – Winnaar 37

Pakketreizen EK 2021

Volledig verzorgde EK reizen inclusief hotel, vliegtickets en wedstrijdtickets kunt u boeken bij de onderstaande websites.

Hotels München

Je kan er ook voor kiezen om geen pakketreis naar het EK 2021 in München te reserveren maar om een los hotel te boeken. Hotels in München kan je gemakkelijk en goedkoop reserveren via de onderstaande websites.

 • Trivago
 • Booking.com
 • Hotels.com
 • Expedia

Vliegtickets München

Wanneer je geen pakketreis naar het EK in München wilt boeken kan je uiteraard een los hotel reserveren vliegtickets. Vliegtickets naar München reserveer je gemakkelijk en goedkoop via de onderstaande websites.

Trein naar München

Je kunt ook heel eenvoudig met de trein naar München. De treinreis duurt circa 7:45 uur en je komt aan in het centrum van München. Vanaf Amsterdam en Utrecht hoef je slechts 1x over te stappen. Vanaf Schiphol of Rotterdam moet je 2x overstappen.

Autoverhuur München

 • Rentalcars.com

Reisgidsen München

München heeft veel meer te bieden dan alleen de EK voetbalwedstrijden. Wil je jezelf vooraf goed voorbereiden of in München meer weten over bezienswaardigheden? Bestel dan een reisgids van München bij één van de onderstaande webwinkels:

 • Bol.com
 • ANWB
 • De Zwerver

Wedstrijdtickets München

Wedstrijdtickets voor het EK 2021 kunt u kopen via Viagogo.

Bezienswaardigheden München

Mocht je naast het bezoeken van een EK wedstrijd nog iets anders willen doen in München dan kan je vooraf je tours en andere uitjes reserveren bij GetYourGuide.

EK 2021 Reizen

EK reizen naar andere speelsteden vind je op onze speciale pagina met EK reizen.

Wil je meer informatie over het EK 2021? Bezoek dan hier onze speciale pagina’s en lees alles over de speelsteden, EK Reizen, aanvangstijden en uitslagen.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. iLoveStedentrips stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.