Wanneer je een stedentrip gaat maken, of een ander type reis, is er een grote kans dat je dit wilt gaan doen met het vliegtuig. Uiteraard kun je ook met de auto, trein of bus maar vliegen is veruit het meest gebruikte vervoersmiddel op de langere afstand. 

KLM vliegtuig fokker stickers

Goedkope vliegtickets

Naast de websites van de bekende luchtvaartmaatschappijen kun je ook vliegtickets bestellen via ticketsites. Deze sites vergelijken de prijzen van vele aanbieders en vinden zo de goedkoopste vliegtickets. Verder hebben de meeste sites handige filters om reisduur en vertrektijden te wijzigen. 

Hieronder enkele goede betrouwbare sites waar je goedkope vliegtickets kunt vinden:

De prijzen van vliegtickets veranderen tegenwoordig dagelijk. Bepaalde dagen van de week of uren per dag kunnen vele euro’s schelen. Als je op de hoogte gehouden wilt worden is de app en website van Skyscanner erg handig. Deze speurt alle sites af naar de voordeligste tickets waarbij een email en push bericht gestuurd wordt als de prijs veranderd.

Luchtvaartmaatschappijen

Wanneer je niet op zoekt ben naar de goedkoopste vlucht maar graag vliegt met een bepaalde maatschappij, bijvoorbeeld vanwege een spaarprogramma, kun je direct de betreffend website bezoeken. Bij de meeste maatschappijen kan je namelijk gewoon online reserveren. 

Klik op de onderstaande links en reserveer je vliegtickets bij de luchtvaartmaatschappij van je keuze:

KLM Boeing 747 PH-BFC

Foto’s: ©iLoveStedentrips