Als je een voetbalfan bent is er niets mooier dan tijdens je stedentrip een topwedstrijd te bezoeken. Het EK 2021 is een ideaal moment om een stedentrip net iets meer kleur te geven. Wanneer je in juni 2021 een stedentrip naar Kopenhagen wilt maken kan je tevens het EK 2021 bezoeken. Uiteraard kan je ook speciaal naar Kopenhagen afreizen om een wedstrijd van jouw favoriete land te bezoeken. EK reizen naar andere speelsteden vind je op onze speciale pagina met EK Reizen.

Het komende jaar zullen wij geregeld updates plaatsen op deze pagina naar mate er meer informatie beschikbaar komt over EK reizen naar Kopenhagen.

Speeldata EK 2021 Kopenhagen

In Kopenhagen zal op de onderstaande data gespeeld worden. Bezoek ook onze speciale pagina met het complete speelschema EK 2021.

  • 12 juni 2021 18:00 uur: Denemarken – Finland
  • 17 juni 2021 18:00 uur: Denemarken – België
  • 21 juni 2021 21:00 uur: Rusland – Denemarken
  • 28 juni 2021 18:00 uur: Achtste finale 2D – 2E

Pakketreizen EK 2021

Volledig verzorgde EK reizen inclusief hotel, vliegtickets en wedstrijdtickets kunt u boeken bij de onderstaande websites.

Hotels Kopenhagen

Je kan er ook voor kiezen om geen pakketreis naar het EK 2021 in Kopenhagen te reserveren maar om een los hotel te boeken. Hotels in Kopenhagen kan je gemakkelijk en goedkoop reserveren via de onderstaande websites.

Vliegtickets Kopenhagen

Wanneer je geen pakketreis naar het EK in Kopenhagen wilt boeken kan je uiteraard een los hotel reserveren vliegtickets. Vliegtickets naar Kopenhagen reserveer je gemakkelijk en goedkoop via de onderstaande websites.

Trein naar Kopenhagen

Je kunt ook met de trein naar Kopenhagen. De treinreis duurt circa 11 uur met 3 overstappen waarbij je zult aankomen in het hartje van Kopenhagen.

Autoverhuur Kopenhagen

Reisgidsen Kopenhagen

Kopenhagen heeft veel meer te bieden dan alleen de EK voetbalwedstrijden. Wil je jezelf vooraf goed voorbereiden of in Kopenhagen meer weten over bezienswaardigheden? Bestel dan een reisgids van Kopenhagen bij één van de onderstaande webwinkels:

Wedstrijdtickets Kopenhagen

Wedstrijdtickets voor het EK 2021 kunt u kopen via Viagogo.

Bezienswaardigheden Kopenhagen

Mocht je naast het bezoeken van een EK wedstrijd nog iets anders willen doen in Kopenhagen dan kan je vooraf je tours en andere uitjes reserveren bij GetYourGuide.

EK 2021 Reizen

EK reizen naar andere speelsteden vind je op onze speciale pagina met EK reizen.

Wil je meer informatie over het EK 2021? Bezoek dan hier onze speciale pagina’s en lees alles over de speelsteden, EK Reizen, aanvangstijden en uitslagen.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. iLoveStedentrips stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.