Laatste update:

Wat is er mooier dan een stedentrip te combineren met een uniek evenement als de Olympische Spelen! Van 24 juli 2020 tot en met 9 augustus 2020 zullen in Tokyo de Olympische Spelen 2020 gehouden worden. Breng een bezoekje aan een hockeywedstrijd, zwemwedstrijd of toch liever volleybal? Geen probleem, gedurende de Olympische Spelen kun je alles tegelijk bezoeken.

Holland Heineken House

Na een dagje sport kijken enkele Nederlanders in actie hebt gezien kan je ‘s avonds naar het Holland Heineken House. Met een beetje geluk is er zelfs een huldiging na het behalen van een bronzen, zilveren of gouden medaille.

Olympische Spelen 2020 reizen

Volledig verzorgde reizen naar de Olympische Spelen 2020 kunt u boeken bij de onderstaande websites.

Pakketreizen Japan

  • Kras.nl – Rondreizen Japan incl. Tokyo.
  • FOX.nl – Verre reizen Japan incl. Tokyo

Hotels Tokyo

U kunt er ook voor kiezen om geen pakketreis naar de Olympische Spelen in Tokyo te reserveren maar om een los hotel te boeken. Hotels in Tokyo kunt u gemakkelijk en goedkoop reserveren via de onderstaande websites.

Vliegtickets Tokyo

Wanneer u geen pakketreis naar de Olympische Spelen 2020 in Tokyo wilt boeken kunt u uiteraard een los hotel reserveren. Vliegtickets naar Tokyo kunt u gemakkelijk en goedkoop reserveren via de onderstaande websites.

Olympische Spelen 2020

Tickets voor de Olympische Spelen 2020 kunt u kopen via Viagogo.

Wil je meer informatie over de Olympische Spelen 2020? Bezoek dan hier onze speciale pagina’s en lees alles over het programma, tijden, medailles en uitslagen.