Allereerst welkom op mijn nieuwe website I Love Stedentrips!

I Love Stedentrips is rond oktober 2018 bedacht en opgericht met als doel een netwerk te formeren van sites waarbij bezoekers alles kunnen vinden voor een geslaagde stedentrip. Aangezien “internetten”, reizen en fotograferen mijn hobby’s zijn wilde ik dit gaan combineren op deze website. Het gaat mij hierbij niet alleen om goedkope vliegtickets en hotels al zijn deze wel handig. De sites zijn juist bedacht om jou te voorzien van informatie over bezienswaardigheden, winkelen, eten & drinken en uitgaan. Naast deze dingen zullen de sites tevens worden voorzien van praktische informatie en algemene weetjes die d.m.v. veel research door mij bij elkaar gezocht en verzameld zijn.

I Love Rome

Het netwerk is gestart met de website I Love Rome welke, zoals de naam al doet vermoeden, volledige in het teken staat van de fantastische stad Rome.

Toekomst I Love Stedentrips

De komende maanden zal het netwerk langzaam groeien waarbij je telkens op de voorpagina een nieuw stad zult ontdekken. Aangezien ik alles plaatsen en informatie zelf probeer te verzamelen, ervaren en fotograferen zal dit niet heel snel gaan.

Beeldenbank

Op alles foto’s op de websites rust copyright maar zijn in overleg op te vragen voor gebruik. In de toekomst zal er een geautomatiseerde beeldenbank worden opgericht waarin ik al mijn foto’s zal plaatsen.

Copyright

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc.) die je op deze site (ilovestedentrips.nl en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij I Love Stedentrips of zijn gelicenceerd aan I Love Stedentrips. Klik hier voor meer informatie.