Transavia vliegtickets zomer 2020 in de verkoop

Transavia vliegtuig

Wanneer je van plannen houdt dan moet je er dinsdag 17 september klaar zitten. Vanaf deze dag kan je vliegtickets boeken bij Transavia voor de zomer van 2020.

Transavia Zomer 2020

Nu de zomervakantie voor iedereen voorbij is kriebelt het alweer om de zomervakantie 2020 voor te bereiden. Transavia werkt hier graag aan mee en gooit vanaf dinsdag 17 september 2019 de vliegtickets voor de zomer 2020 in de verkoop. Dit zijn vliegtickets met een vertrekdag van april tot en met oktober 2020. Wanneer je er vroeg bij bent profiteer je van voldoende beschikbaarheid en vooral de laagste prijs. Volg vanaf dinsdag de links naar Transavia via deze pagina en bekijk de beste aanbiedingen van Transavia.

Je koopt de vliegtickets rechtstreeks via de website van Transavia of via de onderstaande websites:

Nieuwe bestemmingen

Transavia vliegt al naar veel bestemmingen in Europa maar ze beloven er dinsdag nog 3 extra bekend te maken. Dus of je nu een stedentrip wilt maken, op wintersport of een lekkere zonvakantie, bij Transavia is alles mogelijk.

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste berichten? Schrijf je dan hier in voor onze gratis berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. iLoveStedentrips stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*