Transavia vliegt komende zomer naar nieuwe bestemmingen Perugia, Bilbao en Edinburgh

Transavia vliegtuig

Laatste update:

Transavia heeft bekend gemaakt drie nieuwe zomerbestemmingen toe te voegen aan de lijst met huidige bestemmingen. Morgen start de verkoop van vliegtickets voor de zomer van 2020 waarbij Transavia dus ook naar Bilbao, Perugia en Edinburgh zal vliegen.

Transavia Zomer 2020

Gisteren maakte we al bekend dat morgen de vliegtickets van Transavia, voor de zomer van 2020, in de verkoop gaan. Het zomerschema van Transavia zal op 1 april 2020 starten en loopt tot 21 oktober 2020. Dus wanneer je een stedentripje wilt plannen, of zelfs een vakantie, in deze periode dan kan je vanaf morgen profiteren van een hoge beschikbaarheid en vroegboekvoordeel.

Transavia Tickets

Bilbao

De eerste zomerbestemming van Transavia is Bilbao, in het noorden van Spanje. De streek staat vooral bekend om het heerlijke lekkernijen. Bezoek één van barretjes om lekkere tapas te eten. Transavia vliegt in de zomer 3 keer per week, vanaf luchthaven Rotterdam naar Bilbao. Ze doen dit om maandag, woensdag en vrijdag. Klik hier voor Transavia vliegtickets naar Bilbao.

Perugia

De tweede zomerbestemming is Perugia. Perugia is de hoofdstad van Umbrië in Italië en ligt tussen Florence en Rome. Transavia zal twee keer per week, vanaf luchthaven Rotterdam, naar Perugia vliegen op woensdag en zaterdag. Klik hier voor Transavia vliegtickets naar Perugia.

Edinburgh

De derde zomerbestemming is Edinburgh. Transavia zal vier keer per week naar deze prachtige hoofdstad van Schotland vliegen. Je kan op maandag, donderdag, vrijdag en zondag naar de stad vol legendes en mythes. Klik hier voor Transavia vliegtickets naar Edinburgh.

Overige uitbreidingen

Naast de bovenstaande zomerbestemmingen zal Transavia tevens, vanaf Amsterdam Schiphol, extra vliegen op populaire bestemmingen als Libanon, Beiroet en Keflavik.  Vanaf luchthaven Eindhoven zal extra gevlogen gaan worden op Heraklion en Zakynthos in Griekenland.

Je koopt de vliegtickets rechtstreeks via de website van Transavia of via de onderstaande websites:

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste berichten? Schrijf je dan hier in voor onze gratis berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. iLoveStedentrips stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Add your own review

Rating

*