KLM bestaat 100 jaar en komt met “Deal van de eeuw”!

Handige Reislinks
KLM Deal van de eeuw

Laatste update:

PH-BVA Orange Pride KLM op SchipholOver twee dagen, op 7 oktober 2019, bestaat KLM exact 100 jaar. Deze prachtige mijlpaal zal worden gevierd met een, naar eigen zeggen, “Deal van de eeuw”.

KLM 100 jaar

Maandag 7 oktober is KLM jarig en wordt de “Koninklijke Luchtvaart Maatschappij voor Nederland en Koloniën”, zoals de oorspronkelijk naam was, exact 100 jaar. Hoewel de KLM in 1919 is opgericht vond de eerste commerciële vlucht op 17 mei 1920 plaats tussen Londen en Amsterdam. Op 12 september 1919 verleende Koningin Wilhelmina het predicaat “Koninklijk” aan de KLM, wat nog in oprichting was, waarna op 21 oktober het eerste hoofdkantoor aan de Herengracht in Den Haag betrokken werd.

KLM Deal

Stedentrip KLM

KLM is perfect om zelf je stedentrip mee samen te stellen. KLM vliegt rechtstreeks naar bijna 100 bestemmingen in Europa en vaak op gunstige tijden en vliegvelden. Hierdoor ben je, ondanks het comfort, weinig tijd kwijt aan het reizen naar je bestemming. KLM vliegtickets kan je eenvoudig kopen via de website van de KLM.

Orange Pride KLM op Schiphol

Deal van de eeuw

UPDATE: De komende 100 uur geeft KLM forse kortingen op 100 bestemmingen over de hele wereld. Wil je van deze aanbieding gebruik maken? Boek dan je vliegtickets voor vrijdag 11 oktober 2019 om 15:00 uur. Klik hier voor de vliegtickets met verjaardagsvoordeel van KLM.

Ondanks dat de KLM Werelddeal weken net zijn afgelopen lijken er flinke kortingen aan te komen. Op de website van KLM, op een speciaal ingerichte pagina, telt een teller af naar maandag 7 oktober 2019 9:00 uur. Er staat een aankondiging bij dat er “spectaculaire kortingen” zullen volgen. Wat deze precies zijn is nog niet duidelijk maar de tekst is duidelijk, zorg dat je erbij bent!

Mogelijk komt een algemene korting op alle tickets, goedkope vliegtickets naar geselecteerde bestemmingen, alleen binnen Europa of juist naar Azië en Amerika, het blijft nog even koffiedik kijken. Maandag zullen we de pagina updaten met het laatste nieuws over de KLM “Deal van de eeuw”.

Foto’s: ©iLoveStedentrips

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste berichten? Schrijf je dan hier in voor onze gratis berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. iLoveStedentrips stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Add your own review

Rating

*