Op 25 april 2019 een gratis stadiontour door de Johan Cruijff ArenA voor elke Johan of Johannes

Johan Cruijff ArenA in Amsterdam
Johan Cruijff ArenA in Amsterdam

Laatste update:

Mocht je Johan of Johannes heten en op stedentrip in Amsterdam zijn, dan kan je deze stedentrip extra glans geven! Op donderdag 25 april 2019 krijgen alle Johans en Johannes een gratis stadiontour door de Johan Cruijff ArenA.

Johan Cruijff ArenA Tour

Op 25 april 2019, de verjaardag van Johan Cruijff, zal de Johan Cruijff ArenA een gratis stadiontour verzorgen van 15:00 tot 17:00 uur. Op deze dag viert de Johan Cruijff Arena dat het exact één jaar geleden de naam kreeg van de Nederlandse voetbalheld.

Johan of Johannes

Uiteraard hoef je natuurlijk niet persé op stedentrip te zijn, iedere Johan of Johannes is welkom! Alle Johans en Johannessen mogen op deze middag met één introducé deelnemen aan deze ArenA Tour. Mocht je willen deelnemen aan deze ArenA Tour dan kan je jezelf tot en met april 2019 aanmelden en je dient jezelf te kunnen legitimeren. Klik hier voor de website van de Johan Cruijff ArenA voor meer informatie of om je aan te melden.

EK 2020 Amsterdam

In 2020 zal het EK voetbal in 12 verschillende landen worden gehouden waaronder Amsterdam. Er zullen tijdens het EK voetbal 2020, vier wedstrijden worden gespeeld in de Johan Cruijff ArenA. Op onze speciale pagina’s over het EK 2020 kan je het EK 2020 speelschema downloaden. Ook vind je er informatie over speelsteden, EK reizen, EK programma en o.a. de wedstrijden in de Johan Cruijff ArenA.

Foto’s: gratis foto’s van de Johan Cruijf ArenA kan je vinden via onze beeldbank. Lees de voorwaarden goed!

Foto:s: ©iLoveStedentrips

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. iLoveStedentrips stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Add your own review

Rating

*