EK Voetbal 2020EK Kwalificatie 2020EK 2020 Loting en groepen
EK Speelschema 2020EK Speelsteden 2020EK reizen

Laatste update:

Wij hebben voor het EK 2020 in Europa een speelschema in PDF gemaakt. Deze is in A4 formaat zodat je hem kan downloaden, printen en ophangen. 

Speelschema EK 2020

Op het speelschema EK 2020 vind je alle speeldata, aanvangstijden en speelsteden. Er is ruimte gelaten zodat je de landen kan invullen die de volgende ronden bereiken. Je kan tevens alle standen invullen zodat je speelschema altijd up-to-date is. Gedurende het toernooi zullen wij ook regelmatig het bestand updaten met de laatste standen.

Loting EK 2020

Nu de loting voor het EK 2020 is geweest is het speelschema bijna compleet. De kwalificatiewedstrijden zijn afgelopen en moeten nog enkele landen play-offs spelen. Zodra deze laatste landen zich hebben geplaatst zullen wij het document verder voor je invullen.


Screenshot speelschema EK2020

Klik hier en download gratis het speelschema EK 2020.

Wil je meer informatie over het EK 2020? Bezoek dan hier onze speciale pagina’s en lees alles over de speelsteden, EK Reizen, aanvangstijden en uitslagen.

Beoordeel ons speelschema

Wat vind je van ons speelschema in PDF? Graag ontvangen we je reactie met beoordeling.

5 stars
1

4 stars
0

3 stars
0

2 stars
0

1 star
0

 

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. iLoveStedentrips stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Add your own review

Rating

*