Leuke stedentrip! EK voetbal 2020 in 12 verschillende speelsteden

Johan Cruijff ArenA in Amsterdam
Johan Cruijff ArenA in Amsterdam

Vandaag begint de interland week voor het Nederlands Elftal vanwege de komende EK kwalificatie wedstrijden tegen Wit-Rusland en Duitsland. Oranje zal zich gaan proberen te kwalificeren voor het EK 2020 in Europa. Het EK 2020 zal in 12 verschillende speelsteden door Europa gespeeld worden wat een leuke toevoeging voor een stedentrip zou kunnen zijn.

Een mooi moment om onze speciale pagina’s over het EK 2020 te introduceren. Mocht u het EK 2020 willen gaan bezoeken of één van de speelsteden, dan kunt u daar alle informatie vinden. Tevens kunt u het complete speelschema EK 2020 in pdf downloaden.

Speelsteden EK 2020

Euro 2020 zal in 2020 gespeeld worden in 12 speelsteden door Europa. De openingswedstrijd zal op 12 juni 2020 in Rome gespeeld worden en de finale op 12 juli 2020 in Londen. De overige speelsteden zijn: Bakoe, Kopenhagen, München, Boedapest, Dublin, Amsterdam, Boekarest, Sint-Petersburg, Glasgow en Bilboa. Voor meer informatie over het programma, poules, stadions en tickets breng je een bezoek aan onze speciale pagina over de speelsteden EK 2020.

Johan Cruijff ArenA

Één van de twaalf speelsteden is Amsterdam. Een deel van wedstrijden in Groep C zullen worden gespeeld in de Johan Cruijff Arena. Klik hier en bezoek de speciale pagina met informatie over de EK wedstrijden in Amsterdam.

Speelschema EK 2020

Ter voorbereiding van het EK 2020 hebben we een compleet speelschema EK 2020 gemaakt in pdf. Dit speelschema is in A4-formaat zodat u het kunt afdrukken en ophangen. We zullen het schema updaten zodra de kwalificaties zijn afgelopen en de loting bekend is.

Foto’s: ©iLoveStedentrips

Meer foto’s van de Johan Cruijff ArenA vind je in onze beeldenbank.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*