Interrail pas nu met 10% korting

Interrail korting 2019

Heerlijk reizen met de trein in verschillende Europese landen of juist in één land lekker op pad met de trein, dat kan met de Interrail Pas. Je kunt op deze manier de pas gebruiken om goedkoop diverse steden te bezoeken en flexibele te reizen met de trein. Via de website van Interrail kan je de Interrail Pas tot 9 april met 10% korting kopen.

Klik hier voor onze speciale pagina over de Interrail Pas.

Interrail korting

Bestel nu een Interrail Pas met 10% korting. Klik hier of op de onderstaande banner:


Aanbieding afgelopen? Klik hier -> Interrail aanbiedingenTreinreizen Internationaal

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan GRATIS in voor onze berichtendienst en ontvang alles direct per email.

Disclaimer: omdat het weer zich niet laat regisseren en resultaten uit het verleden geen garantie zijn voor de toekomst kunt u aan de bovenstaande informatie op geen enkele wijze rechten ontlenen. Informatie op deze website is gebaseerd op ervaringen van ons of onze bezoekers en research op internet. iLoveStedentrips en andere leden betrokken bij het ontwikkelen van deze website, voelen en nemen dan ook geen enkele aansprakelijkheid op zich bij ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de bovenstaande informatie.

Over Guido Damsteeg 23 Artikelen
Ik ben de oprichter en eigenaar van I Love Stedentrips. Mijn hobby's zijn reizen, fotograferen en vooral veel "internetten". Dit alles probeer ik nu te combineren op deze website. Ik hoop dat je het leuk vindt!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*