Etos stedentrips naar Italië voor €135,- p/p

In de Etos folder van deze week zien we een interessante actie. Onder de slogan: “skip de dip” zien we extra voordelige uitjes. Naast een voordelige high tea, high wine en high beer zien we ook een aanbieding voor een goedkope stedentrip naar Italië.

Mogelijk is deze actie inmiddels verkopen. Bekijk hier onze meest recente berichten met de laatste aanbiedingen.

Etos stedentrip Italië

Bij Etos koop je deze week vouchers voor een Italiaanse stedentrip naar keuze. Wanneer je de vouchers in de winkel aangeschaft hebt kun je daarna kiezen uit vijf steden. Je hebt volgens de folder de keuze uit Rome, Milaan, Venetië, Bologna of Verona. De folder laat weinig los over de voorwaarden maar de actie is in samenwerking met Flywise en deze site toont een zesde stad, Pisa.

Aanbiedingen met Flywise gaan doorgaans altijd op basis van beschikbaarheid dus controleer eerst goed op de website van Flywise of jouw gewenste bestemming beschikbaar is. Per bestemming zijn de vertrekluchthavens niet altijd hetzelfde dus controleer dit goed op de website van Flywise voordat je de vouchers aanschaft.

Het arrangement is inclusief retourvlucht, 2 overnachtingen in een 3-sterrenaccommodatie, één stuk handbagage à 10 kg per persoon, luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.

Op zowel de website van Etos als die van Flywise zijn geen voorwaarden te lezen over deze actie. Je kunt hierbij denken aan looptijd van de actie en de periode waarin de vouchers verzilverd dienen te worden. Probeer deze na te vragen in de winkel wanneer je de vouchers koopt.

Etos Stedentrip review

Wij zijn erg benieuwd wat jullie van de Etos stedentrips vinden. Graag ontvangen we van jullie een beoordeling via de onderstaande reacties.

Aanbieding afgelopen? Klik hier -> Etos aanbiedingenGoedkope Stedentrips

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan GRATIS in voor onze berichtendienst en ontvang alles direct per email.

Disclaimer: omdat het weer zich niet laat regisseren en resultaten uit het verleden geen garantie zijn voor de toekomst kunt u aan de bovenstaande informatie op geen enkele wijze rechten ontlenen. Informatie op deze website is gebaseerd op ervaringen van ons of onze bezoekers en research op internet. iLoveStedentrips en andere leden betrokken bij het ontwikkelen van deze website, voelen en nemen dan ook geen enkele aansprakelijkheid op zich bij ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de bovenstaande informatie.

Over Guido Damsteeg 23 Artikelen
Ik ben de oprichter en eigenaar van I Love Stedentrips. Mijn hobby's zijn reizen, fotograferen en vooral veel "internetten". Dit alles probeer ik nu te combineren op deze website. Ik hoop dat je het leuk vindt!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*