Goedkoop met de trein op stedentrip naar Londen, Parijs, Antwerpen of Berlijn

Thalys op station Amsterdam Centraal
Thalys op station Amsterdam Centraal

Is het weleens eens in je opgekomen dat de trein een ideaal vervoersmiddel is om op stedentrip te gaan? Bij diverse online reisbureaus’s kun je goedkope stedentrips met de trein naar Antwerpen, Londen, Berlijn en Parijs boeken.

De verbindingen binnen Europa worden steeds beter. Het afgelopen jaar is er een directe treinverbinding naar Londen gestart en sinds kort is er zelfs een directe treinverbinding naar Disneyland Parijs. Geen lange wachtrijen om in te checken op een luchthaven. U hoeft niet uren van te voren aanwezig te zijn en voor extra beenruimte hoeft u ook niet te betalen. Het reizen met de trein is comfortabeler dan met het vliegtuig, zeker voor de langere mensen of de mensen met vliegangst.

Stedentrip naar Parijs

De trein is voor een stedentrip naar Parijs fantastisch. Zo kunt u eenvoudig in de Thalys stappen en reist u binnen 3,5 uur naar Gare du Nord in Parijs. Geen files of de enorm drukke rondweg rond Parijs trotseren. Wanneer u naar Disneyland Parijs wilt kan dat nu zelfs met een directe treinverbinding. Klik op de onderstaande links en bekijk de goedkope stedentrips naar Parijs. Vanaf 210 euro heeft u al een compleet verzorgde stedentrip met trein naar Parijs. Losse treinkaarten naar Parijs kan je kopen bij NS International. Klik hier voor onze speciale pagina over stedentrips naar Parijs.

Tui.nl – NS International

Hoe met de trein naar Parijs? Kaart en route in Google Maps: klik hier. U kunt ook losse treinkaartjes naar Parijs kopen.

Stedentrip naar Londen

Tegenwoordig is de trein een perfect alternatief als u naar Londen wilt reizen. De trein brengt u vanuit Amsterdam of Rotterdam snel naar hartje Londen. Binnen enkele uren staat u al bij de Big Ben of Tower Bridge. De treinreis naar Londen duurt nog even 4,5 uur maar de terugreis is slechts 3,5 uur. Klik op de onderstaande links en bekijk de goedkope stedentrips naar Londen. Losse treinkaarten naar Londen kan je kopen bij NS International.

Tui.nl – NS International

Hoe met de trein naar Londen? Kaart en route in Google Maps: klik hier. U kunt ook losse treinkaartjes naar Londen kopen.

Stedentrip naar Antwerpen

Wilt u er graag even tussenuit maar niet te ver weg? Dan is Antwerpen echt iets voor jou! Lekker shoppen en cultuur snuiven op een steenworp afstand! Gaat u met het gezin? Breng dan een bezoek aan de Antwerpse Zoo. Klik op de onderstaande links en bekijk de goedkope stedentrips naar Antwerpen. Losse treinkaarten naar Antwerpen kan je kopen bij NS International.

Tui.nl – NS International

Hoe met de trein naar Antwerpen? Kaart en route in Google Maps: klik hier. U kunt ook losse treinkaartjes naar Antwerpen kopen.

Stedentrip naar Berlijn

Berlijn is de stad voor een stedentrip. Jaarlijks staat Berlijn met een hoge notering in diverse toplijsten. De stad heeft veel te bieden op het gebied van cultuurhistorische bezienswaardigheden. Alexanderplatz en de Brandenburger Tor mag u niet gemist hebben. Hetzelfde geldt natuurlijk voor het Mauermuseum en de Berlijnse muur, deze plekken laten een diepe grote indruk achter van de recente geschiedenis. Klik op de onderstaande links en bekijk de goedkope stedentrips naar Berlijn. Losse treinkaarten naar Berlijn kan je kopen bij NS International.

Tui.nlNS International

Hoe met de trein naar Berlijn? Kaart en route in Google Maps: klik hier. U kunt ook losse treinkaartjes naar Berlijn kopen.

Beoordeel uw stedentrip met de trein

Heeft u weleens een stedentrip met de trein gemaakt? Hoe is u dit bevallen? Kunt u iets zeggen over de wachttijden, reistijden of het gemak gedurende de reis?

Foto’s: ©I Love Stedentrips

1 Comment

1 Trackback / Pingback

  1. Thalys in Disney stemming – Treinennieuws

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*