Stedentrip Parijs: NS Internationaal en Thalys boeken treinkaartjes gratis om

Arc de Triomphe

Dit weekend hoopte veel mensen een leuke stedentrip naar Parijs te maken naar maar vanwege demonstraties van de “gele hesjes” ziet men daar vaak vanaf.

De Telegraaf meldt vandaag dat vanwege de gewelddadige demonstraties de Franse overheid tienduizenden agenten met pantservoertuigen de straat op stuurt om demonstraties van de “gele hesjes” te voorkomen.

Bezienswaardigheden

Hoewel er geen negatief reisadvies is voor Parijs is het de vraag of het veilig is of überhaupt de moeite om te gaan. Vele attracties en bezienswaardigheden zijn dit weekend dichtgetimmerd en gesloten. Het ministerie van Buitenlandse Zaken adviseert Nederlandse toeristen via de website om plaatsen waar gedemonstreerd wordt te vermijden.

NS Internationaal en Thalys

Ondanks dat er geen negatief reisadvies is voor de Franse hoofdstad begrijpen NS Internationaal en Thalys dat mensen ongerust zijn over hun stedentrip naar Parijs. Aangezien er geen negatief reisadvies is kan men niet annuleren maar laten NS Internationaal en Thalys, klanten wel kosteloos hun treinkaartjes omboeken naar een nieuwe datum.

Thalys op station Amsterdam Centraal

Foto’s: ©iLoveStedentrips

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*