Verrassingsreizen 2020

Bebsy Verrassingsreis

Als je van verrassingen houdt dan is dit een ideaal concept. De reizen zijn vaak goedkoop en zo kan je veel zien van de wereld voor erg weinig. Verrassingsreizen worden door diverse bedrijven aangeboden. Dit zijn naast bedrijven uit de reisbranche ook bedrijven waarvan je het niet zou verwachten zoals AH, Hema en Kruidvat. Kom hier regelmatig terug voor de laatste status en aanbiedingen.

Verrassingsreis 2020

Een verrassingstrip is een leuk concept om (erg) goedkoop een paar dagen erop uit te gaan. Een heerlijk weekendje Londen, Barcelona, Rome of Parijs? Wie weet is dit jou verrassingsreis? Wil je iemand een cadeau geven? Dan is een verrassingsreis misschien een leuk idee?

Bebsy

Bebsy is een reisorganisatie die continue verrassingsreizen verkoopt. Zo verkopen ze verrassingsreizen, verrassingsstedentrips en verrassingsreizen speciaal naar Italië. De reizen kunnen het gehele jaar geboekt en verzilverd worden. De verrassingsreizen bij Bebsy zijn relatief gezien iets duurder maar de website geeft hier een helder overzicht van gedurende het selecteren van de mogelijkheden.

Verrassingsreis Bebsy
Website: Klik hier
Nu te koop? Ja
Verzilveren: Ja
Reisperiode: Continue

Srprs.me

Srprs.me is één van de grootste reisorganisaties op het gebied van verrassingsreizen. Je kan via de website enkele variabelen opgeven en dan zorgt Srprs.me voor de verrassing. Je kan bijvoorbeeld aangeven wanneer je wil, vanaf welke luchthaven en naar welk deel van Europa. Mocht je een transfer en ontbijt willen dan geef je dit gewoon aan. Bij Srprs.me kan je ook terecht voor verrassingsreizen met de auto.

Verrassingsreis Srprs.me
Website: Klik hier
Nu te koop? Ja
Verzilveren: Ja
Reisperiode: Continue

AH

Enkele keren per jaar verkoopt Albert Heijn verrassingsreizen welke u een bepaalde periode kunt verzilveren. De reisperiode is altijd vooraf vastgesteld. Bekijk de laatste status in de onderstaande tabel.

Verrassingsreis AH
Website: Klik hier
Nu te koop? Nee
Verzilveren: t/m 30 juni 2020
Reisperiode: t/m 23 oktober 2020

Hema

Enkele keren per jaar verkoopt de Hema verrassingsreizen welke u een bepaalde periode kunt verzilveren. De reisperiode is altijd vooraf vastgesteld. Bekijk de laatste status in de onderstaande tabel.

Verrassingsreis Hema
Website: Klik hier
Nu te koop? Nee
Verzilveren:
Reisperiode:

Kruidvat

Enkele keren per jaar verkoopt de Kruidvat verrassingsreizen welke u een bepaalde periode kunt verzilveren. De reisperiode is altijd vooraf vastgesteld. Bekijk de laatste status in de onderstaande tabel.

Verrassingsreis Kruidvat
Website: Klik hier
Nu te koop? Nee
Verzilveren:
Reisperiode:

Weetjes

Bij sommige aanbieders kan je pakketten bestellen om bijvoorbeeld naast elkaar te zitten, bestemmingen uit te sluiten of ontbijt bij te bestellen. Bij een verrassingstrip moet je goed rekening houden met de onderstaande zaken. Bekijk al deze onderdelen goed zodat de verrassing wel leuk is en niet voor onverwachte nare verrassingen zorgt.

  • Bekijk de vertrekkende luchthaven?
  • Vertrek vaak erg vroeg
  • Toeslagen voor ontbijt
  • Toeslagen rond het weekend
  • Geen luchthaventransfer?
  • Toeslagen voor uitsluiten bestemmingen?
  • Toeslagen voor dagen bijboeken
  • Toeslagen voor naast elkaar zitten
  • Toeslagen voor upgrades

Tips

Heb jij een tip voor ons? Een nieuwe verrassingsreis online, een update? Laat het ons aub weten via ons contactformulier!

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste berichten? Schrijf je dan hier in voor onze gratis berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. iLoveStedentrips stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*