KLM Werelddeal Weken 2020: Waar ga jij heen?

KLM Werelddeal weken

KLM start het nieuwe jaar met de Werelddeal weken! De actieweek waarin KLM stunt met goedkope vliegtickets is meestal twee keer per jaar. In de maanden januari en september kan de site weer afgespeurd worden tussen de 100 beste deals met soms hoge kortingen.

Wanneer zijn de KLM Werelddeal Weken 2020?

De eerste KLM Werelddealweken van 2020 zijn vandaag, 9 januari 2020, gestart. Dit zijn de eerste werelddeal weken van 2020 en boeken van voordelige KLM vliegtickets kan tot en met 27 januari 2020. Wanneer de volgende werelddeal weken van 2020 zijn is nog niet exact bekend.

Bestemmingen

Tussen de aanbiedingen zitten mooie bestemmingen. Waaronder enkele mooie bestemmingen om zelf je stedentrip samen te stellen.

  • Londen
  • New York
  • Praag
  • Rome
  • Wenen

KLM Werelddeal Weken 2021

Op dit moment is nog niet exact bekend wanneer de KLM Werelddeal Weken van 2021 zullen plaatsvinden. Waarschijnlijk zijn deze ook weer in januari en september maar op de exacte data zullen we nog even moeten wachten. Wil je op de hoogte blijven van alle acties van KLM en met name de Werelddeal Weken 2020? Geef je dan op voor onze berichtendienst en ontvang de laatste berichten gratis in uw mailbox. Klik hier.

Werelddeal weken review

Graag horen we van u wat u van deze actie van KLM vindt. Uw beoordeling graag via de onderstaande reactie.

Actie afgelopen? Klik hier voor de laatste -> Werelddeal Weken
Goedkoopste vliegtickets vinden? Klik hier.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*