Transavia Sale vanaf 8 januari 2019

Transavia Sale: goedkope vliegtickets voor stedentrips, zonvakantie en wintersport

Laatste update:

De feestdagen zijn voorbij en het nieuwe jaar is begonnen. Voor de meeste mensen is dit een ideaal moment om een korte of lange reis te boeken en de welverdiende eindejaarsuitkering nuttig te besteden.

Transavia Sale

Vanaf 8 januari 2019 speelt Transavia hier goed op in en start de Transavia Sale. Vele vliegtickets naar leuke steden zijn met flinke korting te boeken. Je vliegt vanaf Eindhoven al voor 19 euro enkele reis naar Krakau, Kopenhagen of Praag. Je kunt vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven als voor 28 euro enkele reis naar Barcelona.

Klik hier voor de stedentrips van Transavia.

Transavia zonvakanties

Naast stedentrips gaat Transavia ook stunten met goedkope tickets naar de zon. Bestemmingen als Faro, Allicante, de Canarische Eilanden en diverse bestemmingen in Spanje en Griekenland zullen voor slechts enkele tientjes enkele reis te boeken zijn.

Klik hier voor de zonvakanties van Transavia.

Transavia Wintersport

Misschien komt het niet 1.2.3. in je op maar met Transavia vlieg je zeer voordelig naar de leukste en beste skigebieden in Europa. Wil je op de valreep nog even lekker genieten van een voordelige wintersport, kijk dan vanaf 8 januari op de website van Transavia. Je zult er goedkope vliegtickets vinden naar o.a. Sofia, Innsbruck, Salzburg en Grenoble.

Klik hier voor de wintersport aanbiedingen van Transavia.

Actie afgelopen? Klik hier -> Transavia acties of bekijk hier -> goedkope vliegtickets

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste berichten? Schrijf je dan hier in voor onze gratis berichtendienst.

Over Guido Damsteeg 21 Artikelen
Ik ben de oprichter en eigenaar van I Love Stedentrips. Mijn hobby's zijn reizen, fotograferen en vooral veel "internetten". Dit alles probeer ik nu te combineren op deze website. Ik hoop dat je het leuk vindt!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*