Nu met KLM rechtstreeks naar Wrocław in Polen

Stedentrip Wroclaw Hotels Handige Reislinks
KLM vliegtuig fokker stickers

Laatste update:

Vanaf vandaag vliegt KLM direct vanuit Amsterdam naar Wrocław in Polen. Wrocław was al vanuit Amsterdam bereikbaar met andere maatschappijen maar er kan nu dagelijks met onze nationale luchtvaartmaatschappij KLM gevlogen worden.

Rechtstreekse KLM vlucht Wrocław

Er wordt dagelijks met een Embraer 178 naar Wrocław in Polen gevlogen. Hierin passen 80 passagiers waarvan 60 Economy Class en 20 European Businessclass. Vanaf Amsterdam Schiphol zal dagelijks vlucht KL1271 om 11:50 vertrekken naar Wrocław en daar aankomen om 12:35 uur. Vanuit Wrocław vertrekt vlucht KL1272 om 14:05 uur en zal om 15:55 uur aankomen in Amsterdam. KLM vliegt naar de luchthaven Wrocław Copernicus Airport wat op circa 12 km ten westen van de stad ligt. Reistijd met de auto zal ongeveer 20 minuten zijn.

Wrocław is inmiddels de vierde bestemming van KLM. Naast Wrocław vliegt KLM, vanaf Amsterdam Schiphol, ook direct naar Warschau, Gdansk en Krakau. Bekijk ook onze speciale pagina met alle rechtstreekse bestemmingen van KLM binnen Europa.

Vliegtickets Wrocław

Je koopt de vliegtickets, voor de rechtstreekse KLM vlucht naar Wrocław, vanaf 99 euro via de website van KLM. Je kan eventueel ook vliegtickets naar Wrocław bestellen via de onderstaande websites.

Hotels Wrocław

Mocht je geen familie of andere mogelijkheden voor onderdak hebben dan wil je vast een hotel boeken. Goedkope, maar ook duurdere, hotels kan je het beste reserveren via de onderstaande betrouwbare websites.

Autoverhuur Wrocław

Een auto kan je het beste afhalen op de luchthaven van Wrocław. Klik op de onderstaande website voor goedkope huurauto’s in Wrocław.

Wat doen in Wrocław

Wrocław is een levendige studentenstad met circa 600.000 inwoners. De stad heeft een gezellig centrum, een prachtig marktplein met vele leuke eethuisjes en cafe’s. Je kunt een bezoek brengen aan Auschwitz hoewel de rit hierin circa 2:30 uur duurt. Vanuit Krakau is Auschwitz dichterbij. Verder kan je diverse kerken en het koninklijk slot. In Wrocław is ook het grootste aquapark van Polen te vinden en de grootste dierentuin. Bekijk en reserveer via de onderstaande site enkele fraaie uitjes in Wrocław.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. iLoveStedentrips stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Over Guido Damsteeg 21 Artikelen
Ik ben de oprichter en eigenaar van I Love Stedentrips. Mijn hobby's zijn reizen, fotograferen en vooral veel "internetten". Dit alles probeer ik nu te combineren op deze website. Ik hoop dat je het leuk vindt!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Add your own review

Rating

*