Cadeau voor iemand die op reis gaat

Reisgids cadeau geven aan iemand die op reis gaat

Het kan soms een hele klus zijn om een cadeau te verzinnen voor iemand. Voor je vriend of vriendin, je vader of moeder, het is soms geen gemakkelijke klus! Zelf vind ik het altijd erg leuk om een reisgids te krijgen. Ondanks dat ik heel veel op internet zoek en lees is een papieren reisgids heerlijk om in weg te dromen, aantekeningen in te maken of stickertjes in te plakken.

Cadeau voor op reis

Soms hoor je mensen al maanden van de te voren heerlijk praten over een mooie reis die ze gaan maken. Ze zijn vaak zo enthousiast dat ze er niet over op kunnen houden. Het kan een korte reis zijn of een grote rondreis, mensen zijn vaak terecht erg enthousiast. Zelf kan ik er soms ook uren over door kletsen en al mijn plannen delen met iedereen die het (niet) wil horen.

Waarschijnlijk ben jij op dit moment op zoek naar een kadotip voor iemand die (binnenkort) op reis gaat. Je zus, broer, vader, moeder, een vriend, een vriendin of die ene collega. Zelf ben ik erg fan van de Capitool reisgidsen. Deze reisgidsen zijn duurder dan gemiddeld maar hebben een zeer mooie vormgeving. Ze zijn van mooie kwaliteit, hebben mooie foto’s en zijn voorzien van handige kaarten. Maar ook de reisgidsen van Lonely Planet en Marco Polo zijn zeker de moeite waard.

Reisgids cadeau

Zelf heb ik ooit eens een reisgids over Amerika cadeau gekregen van een lieve collega en dit vond ik echt fantastisch. De gids was voor vertrek al helemaal doorgenomen en op vele bladzijdes waren stickertjes geplakt met dingen we wilde zien. De reisgids ging ook mee op reis en lag altijd voor het grijpen in de auto.

Reisgidsen zijn er in alle soorten, maten en prijsklassen. Je kunt een reisgids kopen voor een land, continent, een bepaald gebieden of een (wereld)stad. Er is 100% zeker een reisgids op maat te vinden waarmee je iemand kan verrassen.

Voor een mooie reisgids kun je langs de plaatselijk boekwinkel maar online zijn er vele te vinden. Hieronder enkele online winkels waar je terecht kan:

Over Guido Damsteeg 23 Artikelen
Ik ben de oprichter en eigenaar van I Love Stedentrips. Mijn hobby's zijn reizen, fotograferen en vooral veel "internetten". Dit alles probeer ik nu te combineren op deze website. Ik hoop dat je het leuk vindt!

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*