Black Friday: hoge kortingen op een stedentrip, vliegtickets en hotels

New York Manhattan Luchtfoto

Laatste update:

Binnenkort is het weer Black Friday en de ervaring leert dat deze koopjesdag uit Amerika steeds populairder wordt in Nederland. In hebben veel grote spelers in de reisbranche deelgenomen aan deze “zwarte vrijdag”. Dit is dus een ideale dag om goedkoop je vliegtickets, hotels of vakantie te boeken.

Op dit moment zijn veel acties nog niet bekend maar op deze pagina zullen wij regelmatig updates plaatsen naar mooie aanbiedingen tijdens Black Friday 2019 en Cyber monday. Voorlopig hebben we alvast enkele aanbieders geplaatst waarvan we verwachten dat ze met acties komen. Sla deze pagina op bij je favorieten en hou de website in de gaten.

Black Friday stedentrips

New York ManhattanTijdens de voorgaande edities van Black Friday kon je goedkope stedentrips boeken bij online reisbureaus zoals TUI en D-reizen. Naast deze reisbureaus werden er ook goedkope stedentrips aangeboden bij bijvoorbeeld HEMA, Kruidvat en AH. Gedurende de komende weken zullen we de onderstaande lijst verder uitbreiden als er meer acties bekend zijn.

Black Friday hotels

Bekijk de onderstaande links voor Black Friday kortingen op hotels.

Black Friday vliegtickets

Tijdens Black Friday zijn elke jaar vliegtickets te vinden met hoge kortingen. Bezoek de onderstaande websites voor de speciale actiepagina’s.

Black Friday winkels

Naast een reizen en vakanties wil je zeer waarschijnlijk ook geen andere koopjes mislopen. Klik op de onderstaande winkels voor de beste Black Friday deals van 2019!

Wat is Black Friday?

Black Friday is overgewaaid uit Amerika en ieder jaar populairder in Nederland. Black Friday is traditiegetrouw de vrijdag na Thanksgiving wanneer bijna alle Amerikanen vrij zijn en koopjes scoren. In Nederland is Black Friday steeds populairder geworden en wordt vooral gebruikt om goedkoop cadeaus te kopen voor Sinterklaas en Kerst. De laatste jaren wordt Black Friday steeds uitgebreider gevierd en worden de aanbieding het hele weekend na Black Friday nog aangeboden. Aansluitend is Cyber Monday op 2 december 2019 en zullen er ook nog diverse mooie deals te vinden zijn.

Wat is Cyber Monday?

Cyber Monday is de digitale tegenhanger van Black Friday. Black Friday was met name voor fysieke winkels, waarop de webwinkels aansluitend Cyber Monday organiseerde, om de start van de kerstverkopen in te luiden. In de praktijk lopen de twee evenementen met koopjes erg in elkaar door.

Wanneer is Black Friday 2019?

Omdat Thanksgiving altijd op de vierde donderdag van november wordt gevierd is Black Friday altijd goed te voorspellen. Omdat Thanksgiving op donderdag 28 november 2019 wordt gevierd zal Black Friday op vrijdag 29 november vallen in 2019 en Cyber Monday op 2 december.

Pantheon aan het Piazza della Rotonda

Black Friday bestemmingen

Gebruik de onderstaande links als je tijdens Black Friday 2019 naar aanbiedingen voor een bepaalde bestemming op zoek bent. Zodra er meer bekend is over de verwachte aanbiedingen dan plaatsen wij hieronder de links.

Black Friday Londen

Black Friday Parijs

Black Friday Barcelona

Black Friday Berlijn

Black Friday New York

Black Friday Rome

Foto’s: ©iLoveStedentrips

Black Friday afgelopen? -> Klik hier voor meer aanbiedingen.

Blijf op de hoogte! Geef je nu op voor onze GRATIS berichtendienst en ontvang de laatste aanbiedingen eenvoudig in je mailbox! Klik hier.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. iLoveStedentrips stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Add your own review

Rating

*