TUI Stedentrip met COVID Care Service

COVID Care Service van TUI

Voor wie twijfelt om dit jaar nog op reis te gaan probeert TUI, met een ultieme poging, de reizigers over te halen. Vanwege het Coronavirus zit er per direct, op alle pakketreizen van TUI, een COVID Care Service.

Mocht deze service jou ook over de streep halen om er dit jaar alsnog even lekker op uit te gaan? Bekijk hier alle TUI Stedentrips.

Gratis COVID-test

De COVID Care Service dekt een COVID-test als die ter plaatse moet worden afgenomen. Mocht deze positief uitvallen dan is medische hulp en een medisch noodzakelijke repatriëring ook gedekt.

Quarantaine

Als je pech hebt moet je ter plaatse in Quarantaine maar geen zorgen. De service zorgt ervoor dat je langer op locatie mag blijven en je reisgezelschap ook. Er wordt tevens voor een nieuwe terugvlucht gezorgd en dat zonder extra kosten.

24/7 Medische Assistentie

Mocht je aanspraak willen maken op de bovenstaande service is er een 24/7 noodcentrale die bereikbaar is op +34934963882. De mensen achter dit telefoonnummer zullen je assisteren bij de nodige stappen.

De COVID Care service is automatisch van toepassing op pakketreizen van TUI waaronder ook de stedentrips en kost niks extra. De service zit automatisch op alle reizen met een vertrek voor 31 december 2020 met een uiterlijke terugreisdatum op 31 maart 2021.

Lees hier alles over de COVID Care Service en de Algemene Voorwaarden.

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan GRATIS in voor onze berichtendienst en ontvang alles direct per email.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. iLoveStedentrips stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*