Op Valentijnsdag met jouw grote liefde lastminute op stedentrip

Valentijnsdag: Romantische stedentrip naar Parijs, Rome of Barcelona

Laatste update:

Binnenkort, vrijdag 14 februari 2020, is het weer Valentijnsdag en deze dag van de liefde is altijd een ideaal moment om jouw grote liefde te verrassen met mooi cadeau als blijk van waardering. Wat is er mooier om hem of haar te verrassen met een romantische stedentrip naar bijvoorbeeld Parijs, Barcelona of Rome.

Valentijnsdag cadeau idee

Valentijnsdag is elk jaar op 14 februari en dat valt dit jaar op vrijdag. Mocht je nog een fraai cadeau zoeken voor jouw vriend, vriendin, man of vrouw dan is een Stedentrip echt iets waar je mee kan verrassen. Samen herinneringen maken en ervaringen delen in een speciale stad. Je kunt kiezen voor Parijs maar er zijn ook nog andere romantische opties als Rome en Barcelona. Voor wat kleinere steden kan je uiteraard ook kiezen voor bijvoorbeeld Florence of Venetië maar ook Boedapest staat in vele top 10 romantische stedentrips.

Lastminute Stedentrip Valentijnsdag

Wanneer je besloten hebt om je Valentijn te verrassen met een stedentrip dan kan je op dit nog kiezen voor een lastminute zodat je echt op reis bent op Valentijnsdag. Mocht je dit niet meer kunnen regelen op korte termijn dan kan je ervoor kiezen om een valentijnsactie te boeken zodat je deze kan geven met Valentijnsdag.

Klik op de onderstaande links voor speciale Valentijnsdag acties en aanbiedingen:

Mocht je liever losse vliegtickets kopen en zelf een los hotel zoeken dan heeft vliegtickets.nl enkele mooie aanbiedingen.

Trein naar Parijs

Parijs staat nog steeds bekend als de stad van de liefde. Samen met jouw Valentijn wandelen over de Champs-Élysées, langs de Eiffeltoren, Arc de Triomphe en het Louvre. Wanneer je naar Parijs wilt is de trein een ideaal vervoersmiddel. Je kunt met de trein al binnen enkele uren in het centrum van Parijs zijn. Geen lange wachttijden op een luchthaven en tijdens de reis kun je ontspannen en genieten van elkaar. Treinkaartjes naar Parijs kan je vanaf 35 euro snel en eenvoudig bestellen bij NS Internationaal.

Over Guido Damsteeg 21 Artikelen
Ik ben de oprichter en eigenaar van I Love Stedentrips. Mijn hobby's zijn reizen, fotograferen en vooral veel "internetten". Dit alles probeer ik nu te combineren op deze website. Ik hoop dat je het leuk vindt!

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Add your own review

Rating

*