Nu met KLM rechtstreeks naar Napels in Italië

Laatste update:

Gisteren, zondag 21 april 2019, werd er voor het eerst door KLM direct vanuit Amsterdam naar Napels gevlogen. Napels was uiteraard bereikbaar via Alitalia en AirFrance maar door de komst van deze rechtstreekse vlucht naar Napels is de stad van de pizza binnen 2 uur en 30 minuten bereikbaar geworden.

Rechtstreekse KLM vlucht Napels

Er wordt door KLM alleen in de zomermaanden rechtstreeks naar de luchthaven Capodichino International in Napels gevlogen. In de maanden juli en augustus zal KLM dagelijks met een Boeing 737-700/800 naar Napels vliegen. In de overige maanden zal dit alleen in het weekend gebeuren.

Vliegtickets Napels

Je kan de vliegtickets voor de rechtstreekse vluchten naar Napels, vanaf 119 euro, online kopen via de website van KLM. Je kunt de vliegtickets ook bestellen via de volgende websites.

Hotels Napels

Met alleen een vliegticket ben je er waarschijnlijk niet. Wanneer je uren door de stad hebt gelopen dan is een goede nachtrust essentieel. Bekijk de onderstaande websites voor hotels in Napels.

Autoverhuur Napels

Wanneer Napels de start is van een mooie rondreis of strandvakantie, wil je misschien een auto huren om de regio te verkennen. Reserveer je huurauto alvast op de luchthaven van Napels via de onderstaande Nederlandstalige website.

Wat te doen in Napels?

Napels is een sfeervolle stad met vele historische, klassieke en middeleeuwse gebouwen. Het centrum van Napels is door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed. De stad is het beste te voet te verkennen maar ook met het openbaar vervoer is dit mogelijk. Je kan ook een kaartje kopen voor de hop on, hop off bus die je langs alle belangrijke bezienswaardigheden van de stad brengt. Breng een bezoek aan Ondergronds Napels, de Catacomben van San Gennaro of maak een wandeling over de Via Caracciolo e Lungomare di Napoli, een schitterende wandelpromenade langs de pier met uitzicht over zee. Wil je meer weten over Napels? Bestel dan een fraaie reisgids bij Bol.com. Als je iemand een stedentrip naar Napels cadeau geeft kan je deze reisgids ook leuk geven ter voorbereiding.

Pompeii en de Vesuvius

Napels ligt aan de voet van de Vesuvius. Wanneer je in Napels bent is een bezoek aan het Herculaneum, Pompeii en de Vesuvius echt een must! Vooraf kan je tours en rondleidingen reserveren zonder dat je niet in lange rijen hoeft te wachten en zeker bent van een plaats. Goedkope tours en rondleidingen kan je betrouwbaar boeken bij Get Your Guide.

KLM Napels

KLM heeft voor deze gelegenheid een filmpje over Napels opgenomen welke je hieronder kan bekijken:

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. iLoveStedentrips stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Add your own review

Rating

*