Na faillissement WOW nu met Transavia naar Reykjavik IJsland

Transavia vliegtuig

Na het faillissement van de IJslandse luchtvaart maatschappij WOW laat Transavia vandaag weten vanaf 5 juli te starten met vluchten op Reykjavik. Transavia hoopt hiermee in een gat te springen dat WOW achter laat.

Reykjavik IJsland

Via een persbericht laat Transavia weten drie keer in de week van Amsterdam Schiphol naar Reykjavik te vliegen. Vluchten zullen op maandag, woensdag en vrijdag vertrekken naar de de hoofdstad van IJsland. “Transavia krijgt hiermee de kans om haar netwerk van vakantiebestemmingen verder uit te breiden. Zij biedt hiermee reizigers de kans om IJsland tegen een aantrekkelijk tarief te bereiken”, aldus Transavia.

Kennismakingstarief

Om de nieuwe bestemming te promoten zal er gestart worden met een kennismakingstarief van 39 euro enkele reis. De uiteindelijke vanafprijs zal 45 euro zijn. Wel zegt Transavia dat de tarieven nog kunnen wijzigen als er meer bekend is over populariteit van de bestemming.

Stedentrip Reykjavik

Reykjavik is een leuke stad om te bezoeken in combinatie met een rondreis door IJsland. Het land heeft een prachtige natuurparken met met vulkanen, watervallen en geisers. Je kunt er heerlijk wandelen over zwarte stranden, gletsjers bezoeken of walvissen en papegaaiduikers spotten. Wanneer je aan een beetje ontspanning toe bent kan je een waterbron bezoeken zoals de Blue Lagoon. Wil je meer informatie? Bezoek dan onze speciale pagina over Reykjavik.

Vliegtickets naar Reykjavik koop je via de website van Transavia.

Foto’s: ©iLoveStedentrips

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*