Moederdag: geef je moeder een stedentrip cadeau of ga samen!

Parijs Arc de Triomphe
Arc de Triomphe in Parijs

Laatste update:

Over twee weken is het moederdag en waarschijnlijk ben je voorzichtig al bezig met een cadeau voor moederdag. Misschien weet je zelfs al iets maar anders hebben wij hier enkele tips waarmee je voorlopig weer op kan teren.

Moederdag 2019

Moederdag valt in Nederland elk jaar op de tweede zondag in mei en dat is dit jaar op 12 mei.  Misschien heb je voor dit jaar een lekker ontbijtje bedacht, een mooi gedicht gemaakt of knutsel je iets moois in elkaar. Wanneer je wat ouder bent kan je voor moederdag een fraaie stedentrip geven of samen een stedentrip maken. Valt dit binnen je budget en lijkt deze tip je wat, lees dan onze top 5 steden welke je samen met je moeder kan maken.

Relaxen in Boedapest

Ga je weleens met je moeder naar de sauna of wellness? Neem haar dan mee naar Boedapest! Deze stad heeft ontzettend veel warmtebronnen en vele badhuizen en sauna’s. Breng een bezoek aan een thermaal bad, ga naar de Hongaarse Staatsopera of maak een wandeling over de beroemde kettingbrug.

Theeleuten in Londen

Mochten jij en je moeder echte theeleuten zijn dan is Londen de place to be. Overal zijn tea rooms te vinden in Londen waar je gezellig samen kan zitten kletsen. Naast tea rooms heeft Londen natuurlijk nog veel meer te bieden. Breng een bezoek aan de wijk Notting Hill of ga lekker samen winkelen in Oxford Street.

Borrelen in Florence

Wanneer jij en je moeder van borrel houden en lekkere Italiaanse hapjes dan is Florence iets voor jullie. Natuurlijk is het in Florence ook nog eens vaak lekker weer en is de stad prachtig om te zien en bulkt van de musea met kunst van Leonardo Da Vinci en Michelangelo.

Zonnen in Valencia

Een andere stad om lekker in de zon te verkennen is Valencia! Lekker wandelen door oude straatjes, tapas eten en uiteraard sangria drinken. Wanneer je moe bent van het wandelen kan je lekker aan het strand of in een strandtent relaxen want Valencia ligt direct aan zee.

Shoppen in Parijs

Dan onze laatste tip: Parijs! Lekker wandelen, shoppen, flesje wijn met stukje brie, wat willen jullie samen nog meer?

Wanneer je besluit om onze tip ter harte te nemen dan kan je het cadeau aankleden door een reisgids te geven van de betreffende stad. Hiermee kunnen jullie je goed voorbereiden en alvast de leukste uitjes en bezienswaardigheden uitzoeken. Reisgidsen kan je kopen bij Bol.com.

Moederdag tips?

Heb jij nog leuke ideeën voor moederdag? Laat het ons weten via de onderstaande reactie.

5 stars
0

4 stars
0

3 stars
0

2 stars
0

1 star
0

 

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. iLoveStedentrips stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Add your own review

Rating

*