Cadeautip: Fletcher hotelovernachting voor 2 personen slechts €34,95

Fletcher aanbieding AD webwinkel

Mocht je op de valreep nog een mooi kerstcadeau moeten kopen dan is deze actie er echt een om mee aan te komen! Uiteraard kan je deze aanbieding van Fletcher ook leuk voor jezelf onder de boom leggen!

Fletcher Hotels

In de AD webwinkel is op dit moment een mooie actie waarbij je een hotelovernachting kan reserveren voor twee personen voor slechts €34,95. Normaal is de prijs €79,- maar op dit moment dus €34,95. Zorg dat je niet te lang twijfelt want op = op!

Je hebt de keuze uit 100, 3-of 4 sterrenhotels, van Fletcher. Je bestelt de voucher online welke je kan verzilveren tot 30 november 2020. Let wel op dat de prijs van €34,95 voor de 3-sterrenhotels is. De 4-sterrenhotels kosten €5,- p.p.p.n extra, dus €44,95. Tevens is de prijs gebaseerd op een enkele dagen van de week. Wanneer je een vrijdag of een zaterdagnacht wilt verblijven dan kost deze ook €5,- p.p.p.n extra.

Klik hier voor meer informatie of om de aanbieding direct te bestellen.

Deelnemende hotels

Niet alle hotels doen mee aan de actie maar er is een flinke lijst met plaatsen. De aanbieding geldt niet voor de hotels Boutique Hotel Duinoord en Hotel Amsterdam maar er blijven nog zeker 100 leuke hotels over voor een leuke dag uit. Bekijk de complete lijst hier.

Weetjes

Bij dit soort deals zijn er altijd een aantal weetje die erg belangrijk zijn. Ze zijn vaak logisch maar goed om te weten. Dit voorkomt nare verrassingen en teleurstellingen. Hieronder tref je de belangrijkste weetjes.

  • Bekijk de deelnemende hotels
  • 2-personen
  • Per hotel vast aantal kamers
  • Ontbijt & diner niet verplicht
  • Reserveren tot 30 november 2020
  • Max. 4 weken voor aankomst
  • Belasting en handling fee voldoen in hotel
  • 4-sterrenhotel + €5,- p.p.p.n.
  • Weekendverblijf + €5,- p.p.p.n.
  • Alle voorwaarden

Reviews

Heb jij deze reis aanbieding gekocht? Graag ontvangen we hieronder jouw reactie met beoordeling.

Is deze actie verlopen? klik -> AD webwinkel – Klik -> Laatste aanbiedingen

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan GRATIS in voor onze berichtendienst en ontvang alles direct per email.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. iLoveStedentrips stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*