HEMA verrassingstrip 2019: 3-daagse stedentrip Europa voor €95

Regelmatig zijn er bij diverse winkels goedkope stedentrips te koop voor mensen die van verrassingen houden. Wil jij voor slechts 95 euro op een 3-daagse stedentrip in Europa? Dan is het onderstaande misschien echt iets voor jou!

Mogelijk is deze actie inmiddels verkopen. Bekijk hier ons centrale topic met verrassingsreizen.

HEMA Verrassingstrip

Wanneer je zin hebt in een leuke verrassingstrip dan ga je tot 16 juni 2019 naar de website of winkels van de HEMA en koop je voor 95 euro een voucher voor een verrassingstrip in Europa. Deze vouchers kan je gebruiken tot en met 31 oktober 2019 en je kan vertrekken tot en met 25 maart 2019.

Bij het reserveren van je stedentrip dien je minimaal 3 luchthavens voor vertrek aan te geven en je hebt de keuzen uit: Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven, Weeze, Bremen, Brussel Zaventem, Brussel Charleroi, Keulen-Bonn. Ook moet je bij het reserveren minimaal 2 vertrekdata selecteren (Max. 6).

Klik hier voor meer informatie of koop direct je vouchers. Wil je een iets meer keuze en minder verrassing, kijk dan eens naar een Bebsy verrassingsreis. Mogelijk hou je helaas niet van verrassingen als je een reis boekt. Kijk dan bij onze pakketreizen of stel zelf je reis samen via onze speciale pagina’s met hotels en vliegtickets. Wanneer je goed zoekt kun je zelf ook een erg goedkope reis samenstellen.

Er zijn vaker aanbiedingen met vergelijkbare verrassingstrips. Mocht deze aanbieding afgelopen zijn dan hebben wij hier een overzicht van onze laatste berichten over verrassingstrips.

Bestemmingen

Hoewel er meer dan 100 bestemmingen zijn waar je reis heen kan gaan, heeft HEMA wel een top 10 van bestemmingen gepubliceerd: Gdansk, Praag, Boedapest, Berlijn, Warschau, Rome, Sofia, Milaan, Venetië en Basel.

CO2-compensatie

Omdat vliegen een negatieve invloed po het milieu heeft compenseert HEMA de CO2-uitstoot dan deze verrassingstrip. Dit doet HEMA door te investeren in twee klimaat projecten waarmee de CO2-uitstoot wordt gecompenseerd. Meer informatie hierover op de website van HEMA.

Goed om te weten

 • Kopen t/m 16 juni 2019.
 • Reserveren t/m 31 oktober 2019.
 • Reizen t/m 31 oktober 2020.
 • 1 voucher p/p voor retourvlucht, 2 hotelovernachtingen en handbagage (10kg).
 • Minimaal 2 personen, maximaal 10.
 • Excl. toeristenbelasting.
 • Excl. transfer van en naar luchthaven.
 • Excl. verzekeringen.
 • 30 euro toeslag bij vertrek op Do, Vrij, Zat.
 • Lees hier alle voorwaarden.

HEMA Contact

Wanneer je vragen hebt over de verrassingsreizen van HEMA kan je dagen contact opnemen. Dit kan door een email te sturen naar info@verrassingstickets.nl maar er is ook een dagelijkse chat op de website. In het weekend is de chat geopend van 9:00 – 20:00 uur en in het weekend van 9:00 – 18:00 uur.

HEMA Review

Graag horen wij van je hoe deze verrassingsreis van HEMA is bevallen. Graag je beoordeling via de onderstaande reacties.

Is deze actie verlopen? klik -> HEMA Stedentrips – Klik -> Laatste aanbiedingen

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan GRATIS in voor onze berichtendienst en ontvang alles direct per email.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. iLoveStedentrips stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

2 Comments

 1. Deze actie heeft ons veel extra geld gekost,buiten dat de bestemming absoluut niet in het bovenstaande voor komt.
  Tijdens het boeken kon ze al niet eens meer 3 dagen en moest 5 dagen wat extra kost in het weekend vliegen ook extra. plus was er een giga groot aanbod met locaties waar ze absoluut niet heen wilde en om die uit te sluiten betaal je dan ook 5 euro extra. al bij al heeft deze trip voor 5 dagen meer als 700 euro gekost naar een locatie (Basel Zwitserland) die voor een jong stel van 22 niet echt aantrekkelijk was. Kortom een big mistake helaas

  • Bah, wat een vervelende ervaring zeg! Juist als je zin in een stedentrip hebt. De bestemmingen zijn echt een verrassing en dat moet je echt maar net treffen.

   Dat je geen 3-daagse meer kan boeken en dan automatisch moet bijbetalen zullen we mee gaan nemen in het volgende bericht. Kon je de bon nog terugbrengen toen bij het boeken bleek dat 3 dagen was uitverkocht?

   In ieder geval bedankt voor uw reactie!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*