HEMA goedkope stedentrips voor €125 p/p

HEMA stedentrip naar keuzen

Bij HEMA koop je nu tot en met 10 maart een 3-daagse stedentrip inclusief hotel en vlucht voor slechts 125 euro per persoon. Je hebt de keuze uit 12 steden maar beslist zelf naar welke stad je gaat.

Mogelijk is deze actie inmiddels verkopen. Bekijk hier onze meest recente berichten met de laatste aanbiedingen.

HEMA stedentrip

Je koopt voor €125,- per persoon bij HEMA een voucher welke je tot en met 31 augustus 2019 kunt verzilveren via www.flywise.nl/hema. Controleer eventueel voor aanschaf de beschikbaarheid van jouw keuze. Je kunt hierbij tevens nog de reisduur, vertrekluchthaven wijziging of een ontbijtje (€10 p/p) bijboeken.

Twaalf steden

Tijdens deze actie van de HEMA heb je de keuze uit 12 beschikbare steden voor een goedkope stedentrip. Je kunt kiezen uit: Praag, Sofia, Krakau, Boedapest, Londen, Rome, Venetië, Milaan, Bologna, Valencia, Madrid, Wenen. Bekijk hier de actuele beschikbaarheid per bestemming.

Goedkope stedentrips

Mocht de HEMA aanbieding niet naar jouw smaak zijn omdat de stad van je keuze er bijvoorbeeld niet bijzit, bekijk dan onze speciale pagina met pakketreizen. Diverse reisbureau’s zoals Bebsy hebben ook vaak mooie goedkope stedentrips in de aanbieding.

Meer informatie

  • Minimaal 2 en maximaal 10 personen
  • Te koop: t/m 10 maart 2019
  • Verzilveringsperiode: t/m 31 augustus 2019
  • Vertrekperiode: 11 februari 2019 t/m 20 oktober 2019
  • Klik hier voor informatie, voorwaarden of om te bestellen.

HEMA Stedentrip review

Wij zijn erg benieuwd wat jullie van de HEMA stedentrips vinden. Graag ontvangen we van jullie een beoordeling via de onderstaande reacties.

Aanbieding afgelopen? Klik hier -> HEMA aanbiedingenGoedkope Stedentrips

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan GRATIS in voor onze berichtendienst en ontvang alles direct per email.

Disclaimer: omdat het weer zich niet laat regisseren en resultaten uit het verleden geen garantie zijn voor de toekomst kunt u aan de bovenstaande informatie op geen enkele wijze rechten ontlenen. Informatie op deze website is gebaseerd op ervaringen van ons of onze bezoekers en research op internet. iLoveStedentrips en andere leden betrokken bij het ontwikkelen van deze website, voelen en nemen dan ook geen enkele aansprakelijkheid op zich bij ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de bovenstaande informatie.

Over Guido Damsteeg 23 Artikelen
Ik ben de oprichter en eigenaar van I Love Stedentrips. Mijn hobby's zijn reizen, fotograferen en vooral veel "internetten". Dit alles probeer ik nu te combineren op deze website. Ik hoop dat je het leuk vindt!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*