Laatste update:

Als je een voetbalfan bent is er niets mooier dan tijdens je stedentrip een topwedstrijd te bezoeken. Het EK 2020 is een ideaal moment om een stedentrip net iets meer kleur te geven. Wanneer je in juni 2020 een stedentrip naar Boedapest wilt maken kan je tevens het EK 2020 bezoeken. Uiteraard kan je ook speciaal naar Boedapest afreizen om een wedstrijd van jouw favoriete land te bezoeken. EK reizen naar andere speelsteden vind je op onze speciale pagina met EK Reizen.

Het komende jaar zullen wij geregeld updates plaatsen op deze pagina naar mate er meer informatie beschikbaar komt over EK reizen naar Boedapest.

Speeldata EK 2020 Boedapest

In Boedapest zal op de onderstaande data gespeeld worden. Bezoek ook onze speciale pagina met het complete speelschema EK 2020.

  • Wedstrijd 11: 16 juni 2020
  • Wedstrijd 23: 20 juni 2020
  • Wedstrijd 35: 24 juni 2020
  • Wedstrijd 40: 28 juni 2020

Pakketreizen EK 2020

Volledig verzorgde EK reizen inclusief hotel, vliegtickets en wedstrijdtickets kunt u boeken bij de onderstaande websites.

Hotels Boedapest

Je kan er ook voor kiezen om geen pakketreis naar het EK 2020 in Boedapest te reserveren maar om een los hotel te boeken. Hotels in Boedapest kan je gemakkelijk en goedkoop reserveren via de onderstaande websites.

Vliegtickets Boedapest

Wanneer je geen pakketreis naar het EK in Boedapest wilt boeken kan je uiteraard een los hotel reserveren vliegtickets. Vliegtickets naar Boedapest reserveer je gemakkelijk en goedkoop via de onderstaande websites.

Autoverhuur Boedapest

  • Rentalcars.com

Reisgidsen Boedapest

Boedapest heeft veel meer te bieden dan alleen de EK voetbalwedstrijden. Wil je jezelf vooraf goed voorbereiden of in Boedapest meer weten over bezienswaardigheden? Bestel dan een reisgids van Boedapest bij één van de onderstaande webwinkels:

  • Bol.com
  • ANWB
  • De Zwerver

Wedstrijdtickets Boedapest

Wedstrijdtickets voor het EK 2020 kunt u kopen via Viagogo.

Bezienswaardigheden Boedapest

Mocht je naast het bezoeken van een EK wedstrijd nog iets anders willen doen in Boedapest dan kan je vooraf je tours en andere uitjes reserveren bij GetYourGuide.

EK 2020 Reizen

EK reizen naar andere speelsteden vind je op onze speciale pagina met EK reizen.

Wil je meer informatie over het EK 2020? Bezoek dan hier onze speciale pagina’s en lees alles over de speelsteden, EK Reizen, aanvangstijden en uitslagen.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. iLoveStedentrips stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.