Kruidvat stedentrip vanaf 105 euro (3-daagse)

Kruidvat Stedentrips 2019

Kruidvat komt vanaf vandaag met goedkope stedentrips. Een 3 daagse stedentrip maak je vanaf 105 euro, de 4-daagse stedentrips kosten 159 euro. Je kan een 5-daagse trip naar een zonnige bestemming maken voor 189 euro.

Deze actie is inmiddels afgelopen. Bekijk hier onze meest recente berichten met de laatste aanbiedingen.

Kruidvat Stedentrip

De stedentrips van Kruidvat brengen je naar diverse grote en kleine Europese steden. De 3-daagse en 4-daagse stedentrips brengen je naar andere locaties dan de 5-daagse trips. Je koopt vanaf 1 april tot en met 5 mei een voucher in de winkel, of online, welke je moet verzilveren via de website van Flywise.

Lees de voorwaarden goed en koop hier je vouchers.

3- en 4-daagse Stedentrip

De kortere stedentrips van Kruidvat brengen je voor 105 euro naar één van de 10 geselecteerde steden. Je hebt de keuze uit de volgende steden: Praag, Bologna, Sofia, Krakau, Gdansk, Venetië, Liverpool, Rome, Milaan en Londen. Bekijk voor aankoop of jouw bestemming nog beschikbaar is. Let er ook goed op dat je niet elke bestemming kunt bereiken van alle bekende luchthavens.

5-daagse trip

Bij de 5-daagse trip van Kruidvat brengt je voor 189 euro naar je bestemming. Je hebt de keuze uit de volgende bestemmingen: Zadar, Ancona, Thessaloniki, Girona (Costa Brava), Malta en Palma de Mallorca. Bekijk voor aankoop of jouw bestemming nog beschikbaar is. Let er ook goed op dat je niet elke bestemming kunt bereiken van alle bekende luchthavens.

Bijboeken

Er zijn enkele dingen extra bij te boeken waarmee dus duidelijk is dat dit niet is inbegrepen in de prijs. Je moet hierbij denken aan een ontbijt (10€ p/p/p/n). Een upgrade naar 4-sterrenhotel (€17,25 p/p/p/n). Naast elkaar zitten in het vliegtuig kost je €12,50 p/p per boeking. Wanneer je een koffer in het ruim wilt meenemen kost dit €70,- per stuk extra.

Goed om te weten

  • Koop de voucher van 1 april 2019 t/m 5 mei 2019
  • Verzilveren 1 april 2019 t/m 31 augustus 2019 (min. 14 dan voor vertrek)
  • Minimaal 2 personen en maximaal 10 personen.
  • Extra’s bijboeken
  • Bekijk beschikbaarheid
  • Meer info via Kruidvat FAQ
  • Alle voorwaarden

Goedkope stedentrips

Mocht je via deze aanbieding geen stedentrip kunnen vinden dan zijn er via onze website nog talloze andere aanbiedingen en acties te vinden. Compleet verzorgde reizen kan je vinden op onze pagina met pakketreizen. Je kunt er ook voor kiezen om zelf een voordelig hotel en goedkoop vliegticket te zoeken.

Beoordeling

Is deze actie verlopen? klik -> Kruidvat Stedentrips – Klik -> Laatste aanbiedingen

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan GRATIS in voor onze berichtendienst en ontvang alles direct per email.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. iLoveStedentrips stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Over Guido Damsteeg 23 Artikelen
Ik ben de oprichter en eigenaar van I Love Stedentrips. Mijn hobby's zijn reizen, fotograferen en vooral veel "internetten". Dit alles probeer ik nu te combineren op deze website. Ik hoop dat je het leuk vindt!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*