• Wil jij onze informatie, reisschema's en/of foto's gratis downloaden? Registreer je dan eerst GRATIS op dit forum van I Love Stedentrips.

Transavia vliegtickets 2022 zomer

Guido

Moderator
Vanaf dinsdag 21 september 2021 kan je bij Transavia vliegtickets reserveren voor de zomer van 2022. De vluchten van april 2022 tot en met oktober 2022 gaan op dinsdag in de verkoop en wees er snel bij. Transavia gaat aan dat hoe eerder je boekt hoe voordeliger!

Ideaal als je een eigen stedentrip gaat organiseren. Na je vlucht reserveer je eenvoudig een hotel bij bijvoorbeeld Booking.com, Hotels.com of Expedia.​

Transavia Flex​

Steeds meer luchtvaartmaatschappijen komen met "Flex". Met flexibele wijzigingen proberen de maatschappijen de reizigers terug het vliegtuig in te krijgen. Ook Transavia komt met de optie "Flex" als soort van verzekering. Voor 9 euro enkele reis extra ben je flexibel.​
  • Wijzigen tot 48 uur voor vertrek​
  • Reis onbeperkt uitstellen tot jaar na boeking​
  • Geen wijzigingskosten​
Klik hier en bekijk de vliegtickets en Flex voorwaarden.

Transavia-800x-20170624-5N6A7381_1-678x381.jpg.webp


Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. I Love Stedentrips stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.
 
Bovenaan