• Wil jij onze informatie, reisschema's en/of foto's gratis downloaden? Registreer je dan eerst GRATIS op dit forum van I Love Stedentrips.

Belangrijk Forumregels - Lees dit aub voordat je gaat starten

Status
Niet open voor verdere reacties.

Redactie

Administrator
Forumleiding
Op I Love Stedentrips gelden de volgende regels.

1. Maak plezier
Dit forum is allereerst om plezier te maken. Praat over alles wat je bezighoudt op het gebied van stedentrips. Deel je ervaringen en foto's en vraag naar hulp als je iets wilt weten over een toekomstige stedentrip.

2. Help elkaar
Dit forum is speciaal om elkaar te helpen. Beantwoord alle vragen als je kan naar eer en geweten.

3. Gedraag je
Regel 3 spreekt voor zich. Gedraag je op dit forum. Val andere leden niet verbaal aan, je mening verkondingen is prima maar beledigen uiteraard niet.

4. Auteursrechten (foto's)
Wegens veiligheidsoverwegingen is het niet mogelijk om foto's te uploaden. Plaats je eigen foto's op een (gratis) imagehost als je deze wil delen met andere leden. Het is alleen toegestaan om eigen foto's te plaatsen. Wanneer je een foto plaatst ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

5. Auteursrechten (teksten)
Uit veiligheidsoverwegingen mogen er alleen stukjes tekst geciteerd worden. Het is niet toegestaan om hele teksten uit andere media te kopiëren en integraal te plaatsen op het forum. Klik hier voor meer informatie.

6. Reclame en promoties is niet toegestaan
Het is verboden om te adverteren, producten of diensten aan te bieden. Links naar concurrerende websites zijn niet toegestaan, ook niet in je handtekening. Klik hier voor meer informatie.

7. Geen politiek
Dit forum is een reisforum over stedentrips. Alle discussies op het gebied van politiek zullen worden gesloten.

8. Meld het ons
Zie je iets dat niet door de beugel kan, meldt dit dan bij het beheer van de site.

Het beheer van I Love Stedentrips heeft het recht een bericht en een foto uit het ILS forum en album te verwijderen, bewerken, verplaatsen en hebben het recht onderwerpen en forums te sluiten op het moment dat zij dit passend vinden. Het e-mailadres dat je opgeeft wordt gebruikt voor het bevestigen van je account en wachtwoord en voor het verzenden van een nieuw wachtwoord als je je wachtwoord vergeet.

De bovenstaande regels zijn erg algemeen en we gaan er voor nu vanuit dat dit gaat werken. We sluiten niet uit dat de regels regelmatig worden geüpdate.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Vergelijkbare onderwerpen

Bovenaan